Background

Aspergetijd

Asperges worden ook wel het “witte goud” genoemd. Onze aspergeham en aspergesalade hebben beide de tweede prijs gewonnen bij de Twente Asperge Tour 2017! Lees het nieuwsbericht »

Beenham

Wij adviseren bij uw aspergemaaltijd onze heerlijke ongerookte achterham.

Verder bieden wij als alternatief:
  • Gebraden beenham
  • Gebraden wegdammerrib (met mosterd)
  • Aspergegebraad

Uiteraard zijn al onze hammen ook heerlijk op een bolletje.

Aspergepaté

Aspergeschotel

Een kant-en-klaar gerecht met asperges, zelfgeproduceerde ham en Hollandaise saus. Even opwarmen en u heeft een heerlijk gerecht op, tafel staan. De aspergeschotel is op ieder gewenst gewicht verkrijgbaar en wordt verpakt in magnetronbestendige verpakking.

Aspergesoep

Eigengemaakte aspergesoep van verse asperges van de kweker, Lubberdink, uit de regio. Even opwarmen en u heeft een heerlijk gerecht op, tafel staan. Ingrediënten: bordevol asperges goed gevuld, met lekkere beenham, mosterd.

Aspergemenu

Asperges, ook wel het “witte goud” genoemd, smaken voortreffelijk in combinatie met Parijse aardappeltjes en een paar heerlijke plakjes van de ham uit eigen worstmakerij. Afgarneren met gesmolten roomboter of aspergesaus en fijngehakte bieslook.

Serveer daarbij een zachte droge witte wijn, bijvoorbeeld de Pinot Blanc uit de Elzas. Dan pas komt dit “witte goud” goed tot zijn recht.

Eet u asperge, vraag bij ons naar onze bekroonde achterham.

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.