Derde prijs voor Gildeslager KasteleinVianen, 16 januari 2012
Derde prijs voor Gildeslager Kastelein, Diepenheim bij landelijke


Verkiezing‘Worstmakerij – Traiteur van het Jaar’

Tijdens de Jaarvergadering van Het Worstmakersgilde op 16 januari jl. heeft Gildeslager Kasteleinde derde prijs behaald bij de verkiezing ‘Worstmakerij – Traiteur van het jaar’. Rob Geus, bekend van tv-programma ’De Smaakpolitie’ heeft deze prestigieuze prijs aan hem uitgereikt.

Vakman

Zoals het een vakman betaamt, geeft Gildeslager Kastelein de exacte receptuur van zijn topproducten niet prijs! Wel benadrukt Rein Hofman dat men in de worstmakerij uiterst zorgvuldig te werk gaat. Zo is de worstmakerij ingericht volgens alle moderne eisen op het gebied van voedselveiligheid. Verder verwerkt men uitsluitend kwalitatief hoogwaardige grondstoffen, kruiden en specerijen.

Het Worstmakersgilde

Net als bijna 200 collega-slagers is Gildeslager Kastelein aangesloten bij Het Worstmakersgilde. De rode draad door de formule is authentiek vakmanschap. Heel regelmatig nemen de ondernemers op regionaal niveau een kijkje in elkaars worstmakerij. Zo wordt men continu gevoed met nieuwe recepturen en bereidingswijzen. Het resultaat ziet u in de toonbank: een groots assortiment smaakvolle vleeswaren, worst, traiteur en vleesspecialiteiten.

Onafhankelijke keuring.

Het afgelopen jaar is Gildeslager Kastelein diverse keren onverwachts gekeurd. Diverse producten – zowel vleeswaren, worst als ook traiteurartikelen zijn door een vakjury beoordeeld op o.a. geur, smaak en versheid. Bovendien heeft TNO Voeding deze producten microbiologisch gekeurd. Goed om te weten is dat de Gildeslager niet alleen staat voor smaakvolle, maar ook voor veilige en gezonde vleesproducten.

Ontwerp en onderhoud door "Bon Vivant In-site"

Ga naar "wie is mijn slager.nl"